reacties1000-380

Reacties van leerlingen


Maxime:
"Allerliefste Mariël, 5 jaar heb ik bij jou op huiswerkbegeleiding gezeten. Uren samen blokken voor geschiedenis, wiskunde en dat vreselijke natuurkunde. Rijmpjes, trucjes en makkelijke ezelsbruggetjes kwamen daaraan te pas. Als ik anderen hoorden praten over hun huiswerkbegeleiding was ik elke keer weer stomverbaasd. Hoe kon huiswerkbegeleiding zó vreselijk zijn als zij zeiden? Dat kende ik niet, voor mij was huiswerkbegeleidingniet alleen school, maar ook een soort gezellige bijkomstigheid en dat allemaal dankzij jou. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Er zijn maar weinig mensen die met alle liefde zoveel voor je willen doen, het niet erg vinden om iets voor de honderdste keer uit te leggen en écht om je geven!"

Julia:
"Mariël is een aardige, lieve vrouw die veel en goede hulp aanbiedt. Ze staat altijd voor je klaar en ze motiveert je heel goed voor je toetsen. Ik vond het heel fijn bij haar. En ik ben haar heel dankbaar. "

Cocky:
"De bijles wiskunde vond ik altijd heel erg fijn. Door het oefenen is mijn kennis vergroot en daardoor ging ik mijn Havo examen veel beter in. En nu geslaagd met een voldoende voor wiskunde! Heel erg bedankt voor alles."

 

Isis:
"Het is hier altijd zo lekker rustig. Thuis kan ik me veel minder goed concentreren."

Pippa:
"Ik heb altijd moeite gehad met leren en huiswerk maken. In groep 8 kwam ik voor het eerst bij Mariël voor Cito training. Toen ik op de middelbare school zat, had ik moeite met mijn huiswerk maken, bijhouden en de stof leren. Gelukkig kon ik bij Mariël terecht. Zij heeft mij 2 tot 3 keer per week geholpen en mij door de schooljaren begeleid. Ze maakte planningen met me en hielp me met het stampen van de stof. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij de Studiekamer. De sfeer is er rustig, maar wel gezellig. Dank je wel Mariël voor alle hulp en steun die je mij hebt gegeven al die jaren!"

Ariana:
"Superblij! Ik heb een 6.4 voor aardrijkskunde!! Mijn docent stuurde me speciaal een mail om het te vertellen.
 Dank je wel voor je hulp!"

Eline:
"Ik heb heel erg fijn en in rust kunnen werken. Als ik iets niet begreep kon ik het vragen. Je kan goed uitleggen, want ik begreep het altijd goed. De plek is heel erg fijn om te werken en te leren. In toetsweken kon ik extra komen om samen te leren en als ik eens een dag niet kon, kon ik gewoon een andere dag komen. Dat je zo flexibel bent, is top! "


Reacties van ouders


Lianne de Bruijn:
"Mariël is een warme persoonlijkheid, met veel ervaring en kennis. Een vertrouwenspersoon voor onze zoon, altijd zorgzaam en vol vertrouwen naar hem en met enorm veel geduld. Altijd een luisterend oor en de focus op de positieve eigenschappen! Mariël, dank voor jouw vertrouwen, jouw enorme hulp, geduld en liefde. Joppe zal jou gaan missen, zijn vertrouwde baken, zijn stok achter de deur en vertrouwenspersoon!"

Natascha en Herbert:
"Wat ontzettend fijn dat je er was voor onze dochter in 4 en 5 havo. Mede dankzij jouw steun en feedback is ze weer in zichzelf gaan geloven, enorm gegroeid en heeft ze met een prachtige eindlijst haar diploma gehaald!"

Heidi van Scheffen:
"Onze oudste dochter heeft 4 jaar wiskunde bijles gehad van Mariël. Ondertussen heeft zij haar Havo diploma gehaald en is ze over naar het Vwo. Zij komt graag bij Mariël, vertelt dat zij zich altijd goed voelt als ze daar vandaan komt. Zij heeft dan het gevoel dat ze het snapt en dat ze het kan. Haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ook haar plezier in leren. Mariël maakt er iets gezelligs van, zodat onze dochter graag naar haar toe gaat. Mariël kan gemakkelijk contact maken met pubers en goed afstemmen op wat er nodig is om juist dit kind verder te helpen. Zo ook onze jongste dochter (een totaal ander kind dan de oudste), zij komt graag bij Mariël en weet daarna te vertellen dat ze het allemaal heel goed snapt. Hoewel zij erg warrig en chaotisch is, lijkt ze toch meer grip op de stof te krijgen en dat is in haar cijfers terug te zien, maar belangrijker nog: ook in haar zelfvertrouwen."

Pascale van den Eijnde:
"Persoonlijk, betrokken en deskundig! En oprecht geïnteresseerd! Zo blij dat we de tip kregen om bij jou de huiswerkbegleiding voor Floor te regelen. Kleine groepen, waardoor je ook de tijd hebt om iedereen individueel goed te helpen en te begeleiden. Met als eindresultaat het diploma! Het gaf niet alleen Floor rust, maar ons als ouders ook. Dank je wel, Mariël!"

Margriet Visser:
"Ik weet niet precies welk gave jij hebt, want Renske was al dagen gestresst en gehumeurd (understatement). Maar na de bijles kwas ze helemaal opgelucht thuis: 'Ik snap het toch best en ik mag dinsdagavond of zelfs woensdagochtend nog bij Mariël komen als ik toch nog iets niet begrijp of weer stress heb, oh, zo fijn, mijn stress is echt helemaal weg!' Grote dank Mariël, ongeacht wat 't in cijfers doet, dit is precies wat ze nodig heeft! Geweldig! "

Veronique van Hummel:
"Wij zijn zeer tevreden over de studiebegeleiding van Mariël aan onze dochter Eline. Zowel Eline als wij hebben het als zeer prettig ervaren. Tijdens de kennismaking gaf het ons als ouders een goed gevoel. Mariël is rustig, duidelijk en kan zich goed inleven in het kind. Ze gaf goed aan wat ze kon bieden aan onze dochter en ze hield ons goed op de hoogte over hoe het ging met Eline. Heel fijn is ook dat ze heel flexibel is in tijden en dagen. Als je een keer op een ander tijdstip of extra wil komen, het kan allemaal. En in toetsweken is ze de hele dag beschikbaar voor leerlingen. Voor onze dochter en voor ons was het fijn dat Mariël de studiebegeleiding op zich nam, omdat wij er er voor Eline's gevoel teveel achteraan zaten. Kortom, kiezen voor studiebegeleiding was voor ons allemaal beter en het heeft ons gebracht waar we op hoopten. Eline is inmiddels geslaagd! Mariël, nogmaals bedankt."

Jan Peters:
"Ik wil je heel erg  bedanken voor de fantastische wijze waarop je Isis 5 jaar begeleid hebt. Jullie hebben een speciale band opgebouwd zo heb ik wel begrepen. Voor Isis was het ook een stukje thuiskomen en een geweldige regelmaat die nodig is om goede studieresultaten te behalen. Als ik zie dat ze bijvoorbeeld uiteindelijk met een 7 voor wiskunde geslaagd is dan mag jij daar zeker ook trots op zijn! Ik wens je heel veel geluk en succes nu en in de toekomst en ik weet zeker dat Isis je met enige regelmaat op de hoogte zal houden van haar ontwikkelingen."

 

Ingrid Kresse:
"We hebben onze dochter een paar jaar op huiswerkbegeleiding gehad. De rust die het gaf om thuis geen huiswerkdruk te hebben voor een kind dat leren vreselijk vindt, heeft ons gezin ook enorm veel ontspanning gegeven. Tekenend voor jouw zorg en persoonlijke begeleiding is dat onze dochter ook na onze verhuizing toch naar jou toe wilde de laatste maanden voor haar eindexamen. We zijn heel blij en trots dat ze is geslaagd. Heel veel dank voor al je hulp daarbij!"

Linda Lentjes:
"Ten einde raad zijn wij begin mei op zoek gegaan naar huiswerkbegeleiding voor onze dochter van 16. Ik herinnerde me dat ik een bordje in een tuin zag staan op de Thomas à Kempislaan 98. Op google gezocht en gevonden en mijn noodkreet via de mail gestuurd naar Mariël van de Studiekamer. Meteen de volgende ochtend belde ze me terug en bood ze meteen aan om onze dochter te helpen. Ze kon diezelfde week nog komen. Het klikte meteen tussen Mariël en onze dochter. Mariël heeft haar heel intensief geholpen en begeleid de laatste weken van school en haar er doorheen gesleept. Onze dochter is met prachtige cijfers over naar klas 4, eindexamenjaar. Ook dit jaar blijft ze naar de Studiekamer gaan en hopen we dat ze daardoor dit aankomende spannende schooljaar goed afsluit! "

meneer A. Temar, vader van Silab:
"Bedankt voor alles dat u voor Silab heeft gedaan. "

Marian, moeder van Donna:
"Donna vind je erg aardig en ze vindt dat je heel goed kunt uitleggen. Ze komt vaak triomfantelijk thuis, omdat ze het snapt. Dat is goed voor haar zelfvertrouwen. "

De Studiekamer  |  Bernhardlaan 43-4 | 6824 LE |  Tel: 0618553601  |  Email: info@destudiekamerarnhem.nl  |  Contactpersoon: Mariël Kalkman  |  KvK-nummer: 53404173