reacties1000-380

Reacties van leerlingen


Maxime:
"Allerliefste Mariël, ik ben 5 jaar bij jou op huiswerkbegeleiding geweest. Uren samen blokken voor geschiedenis, wiskunde en dat vreselijke natuurkunde. Rijmpjes, trucjes en makkelijke ezelsbruggetjes kwamen daaraan te pas. Ik vond het natuurlijk soms vermoeiend, maar meestal totaal geen probleem. Als ik anderen op school hoorde praten over hun huiswerkbegeleiding was ik elke keer weer stomverbaasd. Hoe kon huiswerkbegeleiding zó vreselijk zijn als dat zij zeiden. Nee, dat kende ik echt niet. Voor mij was huiswerkbegeleiding niet alleen school, maar ook een soort gezellige bijkomstigheid.
Nu ben ik geslaagd en dat had ik zonder jou nooit gered. Ik wil je heel erg bedanken voor alles wat jij voor mij gedaan hebt! Er zijn maar weinig mensen zoals jij, mensen die zoveel voor je willen doen met alle liefde, het niet erg vinden om iets voor de honderdste keer uit te leggen en ècht om je geven zoals jij dat doet. 
Je hebt een heel speciaal plekje in mijn hart!"  

 

Pippa:
"Ik heb altijd moeite gehad met leren en huiswerk maken. In groep 8 kwam ik voor het eerst bij Mariël voor Cito training. Toen ik op de middelbare school zat, had ik moeite met mijn huiswerk maken, bijhouden en de stof leren. Gelukkig kon ik bij Mariël terecht. Zij heeft mij 2 tot 3 keer per week geholpen en mij door de schooljaren begeleid. Ze maakte planningen met me en hielp me met het stampen van de stof. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij de Studiekamer. De sfeer is er rustig, maar wel gezellig. Dank je wel Mariël voor alle hulp en steun die je mij hebt gegeven al die jaren!"

Isis:
"Het is hier altijd zo lekker rustig. Thuis kan ik me veel minder goed concentreren."

Ariana:
"Superblij! Ik heb een 6.4 voor aardrijkskunde!! Mijn docent stuurde me speciaal een mail om het te vertellen.
 Dank je wel voor je hulp!"


Reacties van ouders


Jan Peters:
"Ik wil je heel erg  bedanken voor de fantastische wijze waarop je Isis 5 jaar begeleid hebt. Jullie hebben een speciale band opgebouwd zo heb ik wel begrepen. Voor Isis was het ook een stukje thuiskomen en een geweldige regelmaat die nodig is om goede studieresultaten te behalen. Als ik zie dat ze bijvoorbeeld uiteindelijk met een 7 voor wiskunde geslaagd is dan mag jij daar zeker ook trots op zijn! Ik wens je heel veel geluk en succes nu en in de toekomst en ik weet zeker dat Isis je met enige regelmaat op de hoogte zal houden van haar ontwikkelingen."

 

Ingrid Kresse:
"We hebben onze dochter een paar jaar op huiswerkbegeleiding gehad. De rust die het gaf om thuis geen huiswerkdruk te hebben voor een kind dat leren vreselijk vindt, heeft ons gezin ook enorm veel ontspanning gegeven. Tekenend voor jouw zorg en persoonlijke begeleiding is dat onze dochter ook na onze verhuizing toch naar jou toe wilde de laatste maanden voor haar eindexamen. We zijn heel blij en trots dat ze is geslaagd. Heel veel dank voor al je hulp daarbij!"

Linda Lentjes:
"Ten einde raad zijn wij begin mei op zoek gegaan naar huiswerkbegeleiding voor onze dochter van 16. Ik herinnerde me dat ik een bordje in een tuin zag staan op de Thomas à Kempislaan 98. Op google gezocht en gevonden en mijn noodkreet via de mail gestuurd naar Mariël van de Studiekamer. Meteen de volgende ochtend belde ze me terug en bood ze meteen aan om onze dochter te helpen. Ze kon diezelfde week nog komen. Het klikte meteen tussen Mariël en onze dochter. Mariël heeft haar heel intensief geholpen en begeleid de laatste weken van school en haar er doorheen gesleept. Onze dochter is met prachtige cijfers over naar klas 4, eindexamenjaar. Ook dit jaar blijft ze naar de Studiekamer gaan en hopen we dat ze daardoor dit aankomende spannende schooljaar goed afsluit! "

meneer A. Temar, vader van Silab:
"Bedankt voor alles dat u voor Silab heeft gedaan. "

Marian, moeder van Donna:
"Donna vind je erg aardig en ze vindt dat je heel goed kunt uitleggen. Ze komt vaak triomfantelijk thuis, omdat ze het snapt. Dat is goed voor haar zelfvertrouwen. "

De Studiekamer  |  Bernhardlaan 43-4 | 6824 LE |  Tel: 0618553601  |  Email: info@destudiekamerarnhem.nl  |  Contactpersoon: Mariël Kalkman  |  KvK-nummer: 53404173